Προσβολές Μουσουλμάνων


Αγαπητοί Μουσουλμάνοι,

Πριν από λίγο καιρό έκανα σ’ ένα Μουσουλμάνο, που είναι καθηγητής σ’ ένα Αιγυπτιακό πανεπιστήμιο, την ακόλουθη ερώτηση:

«Νομίζετε πως είναι λογικό οι πιστοί μιας θρησκείας να ζητάνε από τους μη-πιστούς ν’ αποφεύγουν να συμπεριφέρονται με τρόπους που προσβάλουν τους πιστούς της θρησκείας εκείνης;»

Ο καθηγητής, που μόλις είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο σε μια εφημερίδα της Δανίας, όπου παραπονιόταν για κάτι γελοιογραφίες — δεν κατάλαβα καλά την υπόθεση — μου απάντησε λέγοντας οτι ναι, οι πιστοί μπορούν να αισθάνονται δίκαια προσβεβλημένοι με τους τρόπους που δρουν κάποιοι άπιστοι, και σε τέτοιες περιπτώσεις οι πιστοί δικαιούνται να πουν στους απίστους να σταματήσουν αυτό που κάνουν.

Συμφωνώ με τον καθηγητή, αγαπητοί Μουσουλμάνοι. Κι αν συμφωνείτε κ’ εσείς με την άποψή του, τότε όλοι-μας συμφωνούμε με τα παραπάνω.

Λοιπόν, τώρα, δώστε προσοχή:

Η θρησκεία-μου ονομάζεται Ζινξισμός. Πιστεύω στον Ζινξ, που είναι το τέλειο, το Υπέρτατο Παντοδύναμο Ον, και που κυβερνά τον κόσμο-μας, παρελθόντα, παρόντα, και μέλλοντα. Εσείς, Μουσουλμάνοι, είστε βέβαια άπιστοι στον Ζινξ. Το καταλαβαίνω, και δεν έχω καμία πρόθεση να σας προσηλυτίσω στο Ζινξισμό. Θέλω μόνο να σας πω τα παρακάτω:

Εμείς, οι πιστοί του Ζινξ, επιδεικνύουμε λατρεία στις λέξεις. Ο Ζινξ μας είπε στο Βιβράνι, το Ιερό Βιβλίο του Ζινξισμού, να λατρεύουμε τις λέξεις. Μερικές λέξεις είναι εξαιρετικά ιερές για μας, και κανένας δεν πρέπει να τις προφέρει ή να τις γράφει, εκτός αν περικλείονται σε εισαγωγικά. Μία από τις ιερές, άσπιλες, άχραντες λέξεις-μας είναι η λέξη “προφήτης” (ας της δίνεται ειρήνη). Το αν η λέξη γράφεται με κεφαλαίο πρώτο γράμμα ή όχι, δεν έχει σημασία, είναι ιερή ούτως ή άλλως. Κανείς δεν πρέπει να γράφει “προφήτης” (α.τ.δ.ε.) χωρίς να την περικλείει σε εισαγωγικά. (Τα διπλά κυρτά εισαγωγικά είναι η προτίμηση του Ζινξ, αλλά και τα απλά και/ή ίσια εισαγωγικά κάνουν επίσης, αν τα άλλα δεν είναι διαθέσιμα στην τρέχουσα γραμματοσειρά.) Και όταν λέω κανείς, εννοώ κανείς! Μ’ ακούτε; Όχι μόνο οι πιστοί του Ζινξ, αλλά και οι άπιστοι πρέπει επίσης να συμμορφωθούν μ’ αυτό. Αλλιώς εμείς, οι πιστοί του Ζινξ, αισθανόμαστε εξαιρετικά προσβεβλημένοι. Τώρα, Μουσουλμάνοι, προσέξτε:

Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας οτι γράφετε “προφήτης” (α.τ.δ.ε.) άσεμνα, χωρίς εισαγωγικά!!

Το κάνετε επανειλημένα, και πολύ συχνά. Είμαστε προσβεβλημένοι βαθύτατα. Αυτό που κάνετε είναι ένα σοβαρότατο λάθος ενάντια στη θρησκεία-μας, και πρέπει να σας προειδοποιήσω για τις ζοφερές επιπτώσεις!

Αυτό δεν είναι απειλή. Εμείς οι Ζινξιστές αγαπούμε την ειρήνη. Γενικά. Εννοώ, η συντριπτική πλειοψηφία-μας αγαπάει την ειρήνη. Αλλά όπως σε κάθε ομάθα ανθρώπων, υπάρχουν μερικοί εξτρεμιστές μεταξύ-μας. Εμείς, που αγαπούμε την ειρήνη, καταδικάζουμε κάθε προσφυγή στη βία. Αλλά δεν έχουμε υπό τον έλεγχό μας τους εξτρεμιστές φονταμενταλιστές Ζινξιστές, οπότε μην κάνετε το λάθος να στραφείτε εναντίον όλων-μας εφαρμόζοντας συλλογικές τιμωρίες, αν σας χτυπήσουν εκείνοι οι εξτρεμιστές φονταμενταλιστές Ζινξιστές. Καταδικάζουμε τους ακραίους με τον πιο ξεκάθαρο, τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Οι εξτρεμιστές του Ζινξ συχνά καταφεύγουν σε τρομερές πράξεις, όπως ο αποκεφαλισμός των μη-Ζινξιστών που έχουν προσβάλει το Ζινξισμό. Αλλά τους καταδικάζουμε! Αγαπούμε την ειρήνη. Ας έχει ειρήνη ο κάθε άνθρωπος, αυτό επιθυμεί εκ βάθους καρδίας η ειρηνική θρησκεία του Ζινξ. Σας ζητάμε μόνο να σταματήσετε να μας προσβάλλετε γράφοντας την αγαπημένη-μας λέξη “προφήτης” (α.τ.δ.ε.) εκτός εισαγωγικών! Γίναμε σαφείς;;

Σημειώστε οτι δεν είναι μόνο στα Ελληνικά που το “προφήτης” (α.τ.δ.ε.) πρέπει να περικλείεται σε εισαγωγικά· είναι σε κάθε γλώσσα! Γράφω την αγαπημένη-μας λέξη στα Ελληνικά εδώ γιατί αυτή είναι η γλώσσα του παρόντος μηνύματος, αλλά το ίδιο εφαρμόζεται και στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Τουρκικά, Αραβικά, Φαρσί, Ούρντου, Ταμίλ, Τάγκαλογκ, !Ξχόζα, Κούλ’-Ακούμπα-Ταμπαούλ’-Αλλού, και γενικώς, σε κάθε γλώσσα του κόσμου! Διαθέτουμε μια ομάδα μελετητών του Ζινξισμού που ψάχνουν ακούραστα τα γραπτά όλων των γλωσσών του κόσμου (είτε σε έντυπο είτε σε ηλεκτρονικό υλικό), και πληροφορούν εμάς τους πιστούς για τις απίστευτα προσβλητικές εμφανίσεις της λέξης “προφήτης” (α.τ.δ.ε.) χωρίς εισαγωγικά. Και, μαντέψτε: πρώτοι και καλύτεροι ανάμεσα σ’ εκείνους που μας προσβάλλουν είστε εσείς, οι Μουσουλμάνοι! Γράφετε διαρκώς “προφήτης” (α.τ.δ.ε.) χωρίς εισαγωγικά, όλη την ώρα! Εμείς υπεραγαπούμε τη λέξη-μας “προφήτης” (α.τ.δ.ε.), πιο πολύ κι απ’ τους γονείς-μας, πιο πολύ κι απ’ τα παιδιά-μας, πιο πολύ κι απ’ τους εαυτούς-μας, κ’ είμαστε έτοιμοι να την υπερασπιστούμε με κάθε κόστος! Γίναμε αρκούντως κατανοητοί, Μουσουλμάνοι;;


Υπάρχει ένα δεύτερο πράγμα που κάνετε, που προσβάλλει πολύ τη θρησκεία-μας.

Του μεγάλου Ζινξ του αρέσει πολύ η αρχιτεκτονική. Του Ζινξ του αρέσουν τα όμορφα αρχιτεκτονικά μνημεία και κτήρια. Αλλά γίνεται ξεκάθαρο στο Ιερό-μας Βιβράνι οτι τα κτήρια πρέπει να συμμορφώνονται με ορισμένες αρχιτεκτονικές αρχές. Συγκεκριμένα, θεωρείται πράξη εξαιρετικής αλαζονίας — πάρα πολύ προσβλητικό — να κτίζονται πολύ στενές και μυτερές κατασκευές που δείχνουν κατευθείαν στον ουρανό! Τέτοιες κατασκευές εμείς τις αντιλαμβανόμαστε σαν το ανάλογο του να δείχνει κανείς το μεσαίο δάχτυλο στο Ζινξ! Κάτι τέτοιο είναι απίστευτα αναιδές!!

Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας οτι υψώνετε αναιδείς κατασκευές δίπλα στα τεμένη-σας!!

Τις αποκαλείτε “μιναρέδες”. Πρέπει να μας ζητήσετε ταπεινά συγγνώμη, και πρέπει πάραυτα να γκρεμίσετε τις προσβλητικές κατασκευές-σας. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, και καλύτερα να δώσετε τη δέουσα προσοχή! Και πάλι, εμείς αγαπούμε την ειρήνη, και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τους εξτρεμιστές που χρησιμοποιούν το όνομα του Ζινξ για να κάνουν τις τρομοκρατικές πράξεις-τους. Τους καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, και πιστεύουμε οτι πρόκειται για μια επαίσχυντη ομάδα, γιατί αμαυρώνουν το όνομα της ειρηνικής θρησκείας-μας με το να πετσοκόβουν τα κεφάλια των απίστων. Είμαστε μαζί-σας στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε απ’ αυτούς. Αλλά παρακαλούμε, παρακαλούμε, σταματήστε να μας προσβάλλετε! Κατεδαφίστε τους προσβλητικούς μιναρέδες-σας πάραυτα!!!

Ποιανού τον ουρανό προσπαθούν να διακορεύσουν αυτοί οι μιναρέδες, ε;


Μουσουλμάνοι! Αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της προσβολής αυτής της χειρονομίας-σας;

Υπάρχει ένα τρίτο πράγμα που κάνετε, που προσβάλλει πολύ τη θρησκεία-μας.

Είναι γραμμένο στο Ιερό Βιβράνι οτι το ανθρώπινο σώμα είναι ένα θαυμαστό έργο τέχνης, δημιούργημα του Ζινξ, του Υπέρτατου Καλλιτέχνη. Του Ζινξ δεν του αρέσει τα καλλιτεχνικά-του δημιουργήματα να καλύπτονται με ρούχα. Φυσικά, ο Ζινξ γνωρίζει οτι το κλίμα της Γης δεν είναι παντού ζεστό, κι οτι στα πιο πολλά εύκρατα και τα άλλα μη-τροπικά κλίματα είναι απαραίτητο να ντύνεται κανείς με κάποια ρούχα, αλλιώς οι άνθρωποι δεν μπορούν να επιζήσουν. Αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται περισσότερα ρούχα απ’ όσα είναι είναι απαραίτητα για τις καιρικές συνθήκες του εκάστοτε τόπου και χρόνου, διότι το σκέπασμα του καλλιτεχνικού έργου του Ζινξ είναι μεγάλη προσβολή τόσο προς το Ζινξ, όσο και προς εμάς, τους πιστούς του Ζινξισμού.

Έχει υποπέσει στην αντίληψή μας οτι τυλίγεστε με προσβλητικά ρούχα!!

Το κάνετε αυτό ίδιαίτερα στις γυναίκες-σας, που εμφανίζονται να είναι τυλιγμένες μέσα σε γελοία σακιά από πατάτες, απ’ την κορυφή ως τα νύχια, σε μέρη όπως η Αραβία και η Βόρεια Αφρική, όπου έχει τόση ζέστη που μπορεί κανείς να ψήσει αβγό στην οροφή αυτοκινήτου. Αυτό είναι εξαιρετικά εξευτελιστικό για μας, απίστευτα προσβλητικό! Είναι μια φοβερή προσβολή στα μούτρα του Ζινξ, και στην καλλιτεχνική-Του αίσθηση! Γδύστε τις γυναίκες-σας αμέσως! Κ’ οι άντρες, επίσης, πρέπει να απαλλαγούν από τα γελοία πολλά ρούχα-τους. Με τον καιρό που επικρατεί σε χώρες όπως η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, και πολλές άλλες, ένα μαγιό είναι αρκετό. Στην πραγματικότητα οι άντρες σε τέτοια μέρη μπορούν προφανώς να είναι εντελώς χωρίς ρούχα, και οι γυναίκες να φοράνε καποιο κάλυμα μόνο κατά τις ιδιαίτερες ημέρες-τους κάθε μήνα, καλύπτοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα. Αυτό είναι το θέλημα του Ζινξ. Οτιδήποτε άλλο; Προσβολή!

Γιατί κρύβετε το έργο του Ζινξ, ε; Νομίζετε πως ξέρετε καλύτερα απ’ το Ζινξ
το τί είναι το σωστό; Πώς μπορείτε να είστε τόσο υπερόπτες; Ντροπή-σας, Μουσουλμάνοι άπιστοι!


Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα στα οποία εγώ, ο Αγγελιοφόρος του Ζινξ, ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή. Αυτές είναι οι Προσβολές-μας των Μουσουλμάνων. Εμείς, οι αγαπώντες την ειρήνη Ζινξιστές, περιμένουμε από σας, άπιστοι Μουσουλμάνοι, να συμμορφωθείτε με τις επιταγές της θρησκείας-μας, που είναι θρησκεία της ειρήνης. Και μην το σκεφτείτε καν να μας κατηγορήσετε για τους εξτρεμιστές κυνηγούς κεφαλών — για τους οποίους δεν είμαστε υπεύθυνοι καθώς δεν ελέγχουμε — και οι οποίοι συχνά κυριεύονται από αμόκ, ψάχνοντας μανιασμένα να βρουν απίστους για να σβήσουν τη δίψα-τους για σαφάρι αποκεφαλισμών.


Σχόλια Αναγνωστών:

Ένας καλός φίλος του Μεγάλου Αγγελιοφόρου του Ζινξ έστησε εν βλογ (ιστολόγιο), που δείχνει κατευθείαν σ’ αυτή τη σελίδα, και περιλαμβάνει σχόλια αναγνωστών (στα αγγλικά). Ο Αγγελιοφόρος, εν τη απεριορίστω μεγαθυμία-του, δίδει σύνδεσμο προς το ιστολόγιο τούτο:

Ιδού ο σύνδεσμος προς το ιστολόγιο.


Πίσω στις θρησκευόμενες σελίδες του Μεγάλου Αγγελιοφόρου του Ζινξ